Baconinlindad Halloumniost
Ikväll kommer några av mina gamla kolleger till mig för att dricka vin och äta oliver, brieost, kronärtskockor... ja, en massa gott småplock. I somras gjorde min mamma något riktigt gott som jag tänkte bjuda på: halloumni! Det är perfekt till fördrinken eller som tapas.
1 pkt halloumni
1 pkt bacon
Hel rosmarin
Skär osten i skivor. (Mamma berättade att det fanns färdigskuren ost... ta den) Skär baconen först på bredden, sedan på längden, så att du får fyra bitar bacon från var baconskiva. Rulla osten i rosmarin och linda sedan en baconbit runt om. Låt de grillas i ugnen (eller på grillen) i 5-10 minuter på 200 grader. Servera direkt!
(Nu hoppas jag inte att någon av tjejerna är inne och läser, då blir det ju ingen överraskning!)
I ugnen!
Detta var gott. Tack för en trevlig kväll! Det får vi göra fler gånger. Kram Marie
HA! Vegetarisk bacon :)
Håller på att leta förslag till mat. Tokbra sida Karin/Ella!
Hej Thérèse! Jag vet, hur fel blev inte detta... och jag har inte fattat hur jag ska få bort det heller! Hoppas du hittade något gott att äta! Kram