Köttgryta med ris

Ikväll blev det lite köttgryta. Hade nästan inget hemma, men det blev gott ändå. Storhandla imorgon!

300 g grytbitar
Smör att steka i
salt och vitpeppar
2 morötter, skalade och skivade
1 purjolök, sköljd och skivad
3 dl buljong på oxfond med rödvinssmak
Soja
1,5 dl matlagningsgrädde
Maizenamjöl för bruna såser

Stek köttbitarna runt om i smör tills de får färg. Krydda med salt och peppar. Häll över morötter, purjolök och buljong. Låt det koka i 20-30 min, eller tills köttet är lagom mjukt. Häll i lite soja, grädde och red av med maizenamjöl. Servera med ris.

Min telefon vill inte riktigt som jag vill idag, så bilden får komma senare!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0