Kasslergratäng
Ikväll har Radek och Isabella varit här och busat och ätit mat. Rebecca och Julia är i Polen på spahelg. Tur att familjen Gabor har sin extra familj här... han var lite trött. Nu myser vi alla framför Pippi!! Vi åt kasslergratäng, ris och ångkokt broccoli och blomkål. Vi var tre vuxna och två barn, och det blev över till en matlåda till mig.
14 skivor kassler (0,5 cm tjocka)
2,5 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
4 msk ketchup
Svartpeppar
Riven ost
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kasslern i en ugnsfast form. Skaka grädden tillsammans med senap, ketchup och peppar. Häll det över kasslern. Strö lite riven ost över. Låt det stå i ugnen i 20 minuter. Riset tar lika lång tid, så det är färdigt samtidigt om man ser till att sätta igång det samtidigt ;-) Ångkoka grönsakerna i 10-15 minuter. Gott!!
14 skivor kassler (0,5 cm tjocka)
2,5 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
4 msk ketchup
Svartpeppar
Riven ost
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kasslern i en ugnsfast form. Skaka grädden tillsammans med senap, ketchup och peppar. Häll det över kasslern. Strö lite riven ost över. Låt det stå i ugnen i 20 minuter. Riset tar lika lång tid, så det är färdigt samtidigt om man ser till att sätta igång det samtidigt ;-) Ångkoka grönsakerna i 10-15 minuter. Gott!!
Kommentarer
Postat av: Sara
Blev nog lite fel med vem som är i Polen :)
Postat av: Tina
Svar: Jag ska krama honom från dig, absolut!
Trackback