Fisk med citron och persilja
En favorit hos oss här hemma. Detta receptet räcker till två vuxna och en matglad tvååring!
3 fiskfileér
1 dl hackad frusen persilja
Rivet skal av en citron
1 riven vitlöksklyfta
Citronsalt
Nymalen svartpeppar
Smör att smörja formen med
Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en form med smör och lägg i fisken. Strö över citronsalt och mal över svartpeppar. Blanda persilja, vitlök och citronskal. Bred det över fisken. Lägg över folie, sedan in i ugnen i 20-25 minuter. Servera med pressad potatis och rivna morötter. Det blir en god sky i formen som man också kan ha till.
När man har rivit skalet på citronen kan man ha resten till riktigt gott citronvatten!
3 fiskfileér
1 dl hackad frusen persilja
Rivet skal av en citron
1 riven vitlöksklyfta
Citronsalt
Nymalen svartpeppar
Smör att smörja formen med
Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en form med smör och lägg i fisken. Strö över citronsalt och mal över svartpeppar. Blanda persilja, vitlök och citronskal. Bred det över fisken. Lägg över folie, sedan in i ugnen i 20-25 minuter. Servera med pressad potatis och rivna morötter. Det blir en god sky i formen som man också kan ha till.
När man har rivit skalet på citronen kan man ha resten till riktigt gott citronvatten!
Kommentarer
Trackback