FRYSDAGS II

Ikväll gjorde jag korvstroganoff på 1,5 kg falukorv. Dags att frysa in lite mer mat alltså! Jag stekte korven i omgångar i en stekpanna och lagade sedan till stroganoffen i en stor gryta.

1,5 kg falukorv i strimlor
2 stora gula lökar, hackade
2 burkar krossade tomater á 400g
1 dl ketchup
2,5 dl matlagningsgrädde
2 tsk salt
2 tsk dragon
2 krm vitpeppar
1 krm svartpeppar
Smör att steka i

Stek löken och korven i smör. Rör i de krossade tomaterna, ketchupen och grädden. Krydda. Låt det koka upp och sedan småkoka i 10-15 minuter. Servera med ris och kanske lite persilja överst!! Ella önskade tomater till, gott!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0