ASIATISK FISK I FOLIE
Igår åt vi en supergod fiskrätt. Kristofer kockade och jag rensade kontoret. Jag började operation rensa alla rum i augusti. Har hunnit med tvättstuga, kök och kontor...på tre månader!!!! Man hinner inte riktigt lika mycket när man har två barn precis! Tillbaka till fisken:
4 portioner
4 salladslökar i bitar
4 tomater i halvor (vi tog coctailtomater istället...och fler då!)
2 morötter i skivor
125 g mimimajs i bitar
600 g fisk i tärningar
3 dl kokosmjölk
1,5 msk pressad saft av lime
1,5 msk sweet chili
1 tsk mald ingefära
1 citrongräs
salt och svartpeppar
ugn- och grillfolie
4 portioner ris
Vik 4 paket av dubbla folieark. Fördela grönsakerna och fisk i paketen. Blanda kokosmjölk, lime, sweet chili och kryddor. Fördela kryddblandningen i paketen. Vik ihop folien och lägg in i ugnen i 20 minuter, 200 grader. Servera med ris.