BASILIKAFISK

Denna maträtt är så ruskigt lätt att göra och det tar ingen tid alls nästan! Till på köpet är den beroendeframkallande... så god är den!!

4 portioner

4 fiskfileér (åt det med lax hos MaPa, nu använde vi vit fisk)
2 dl creme fraiche
2 dl riven parmesanost
1 dl basilikablad, hackade
salt och vitpeppar
Potatis
1 rödlök, skivad
1 tomat, skivad
1 handfull babyspenat
salt och svartpeppar
vitvinsvinäger
råsocker
olja

Koka potatisen. Blanda creme fraiche, parmesan och basilika. Lägg fisken i en ugnsform. Krydda lätt med salt och peppar. Häll över såsen och sätt in i 225 grader. Låt det stå inne i 15 minuter.  Stek rödlök, tomat och spenat i olja. Krydda med salt och svartpeppar. Häll över en skvätt vinäger och en nypa råsocker. Lägg upp underst på tallriken, lägg en bit fisk över och lite potatis vid sidan om, klart. TOKLÄTT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0