Pasta med gräddig svampsås
I onsdags blev det massa god svamp i en sås av grädde (lite väl mycket grädde, så nästa gång provar jag nog att späda ut den lite). Kristofer hjälpte Rebecca, så Ella och jag fick äta själva. Gott var det i alla fall.
4 port
800 g pasta
1 rödlök, finhackad
2 vitlöksklyftor, finhackade
500 g svamp, i lagom bitar
2 msk smör
1 msk soja, skulle vara japansk, men det hade jag ingen, så det blev kinesisk
5 dl vispgrädde
salt och svartpeppar
rucola
Koka pastan. Stek lök, vitlök och svamp i smör. Låt det fräsa ordentligt i 5 minuter. Häll på soja, grädde, salt och peppar. Låt det puttra på svag värme. Blanda pasta och sås. Lägg rucola över när du har det på din tallrik.
4 port
800 g pasta
1 rödlök, finhackad
2 vitlöksklyftor, finhackade
500 g svamp, i lagom bitar
2 msk smör
1 msk soja, skulle vara japansk, men det hade jag ingen, så det blev kinesisk
5 dl vispgrädde
salt och svartpeppar
rucola
Koka pastan. Stek lök, vitlök och svamp i smör. Låt det fräsa ordentligt i 5 minuter. Häll på soja, grädde, salt och peppar. Låt det puttra på svag värme. Blanda pasta och sås. Lägg rucola över när du har det på din tallrik.
Kommentarer
Trackback