TAGLIATELLE MED KYCKLING & FETAOST

Våren verkar vara här på riktigt! Imorse  var det 9 grader varmt! Det är så skönt att vara utomhus hela eftermiddagarna. Nu kan man till och med se ut genom våra fönster :-) Igår lagade vi en pastarätt som tog mindre än 30  minuter... från det att jag öppnade kylskåpet till det att maten stod på bordet.

4 portioner tagliatelle
1 stor vitlöksklyfta
600 g kyckloingfilé
Olivolja att steka i
salt och vitpeppar
fetaost
rucola

1. Koka pastan
2. Skala och riv vitlöken. Strimla kycklingfilén. (Jag kokade några bitar till Aaron... det och lite pasta).
3. Stek kyckling och vitlök i olja. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda pasta, kyckling och rucola i din tallrik. Smula fetaost över. (Man kan blanda allt i en skål, men eftersom Ella inte gillar rucola & fetaost så hade vi allt i vars en skål)

Toklätt, snabbt och riktigt, riktigt gott!!

... idag vill inte bilderna laddas upp... så jag provar igen imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0