TAGLIATELLE MED KYCKLING & FETAOST
Våren verkar vara här på riktigt! Imorse var det 9 grader varmt! Det är så skönt att vara utomhus hela eftermiddagarna. Nu kan man till och med se ut genom våra fönster :-) Igår lagade vi en pastarätt som tog mindre än 30 minuter... från det att jag öppnade kylskåpet till det att maten stod på bordet.
4 portioner tagliatelle
1 stor vitlöksklyfta
600 g kyckloingfilé
Olivolja att steka i
salt och vitpeppar
fetaost
rucola
1. Koka pastan
2. Skala och riv vitlöken. Strimla kycklingfilén. (Jag kokade några bitar till Aaron... det och lite pasta).
3. Stek kyckling och vitlök i olja. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda pasta, kyckling och rucola i din tallrik. Smula fetaost över. (Man kan blanda allt i en skål, men eftersom Ella inte gillar rucola & fetaost så hade vi allt i vars en skål)
Toklätt, snabbt och riktigt, riktigt gott!!
... idag vill inte bilderna laddas upp... så jag provar igen imorgon!