Hur söta får man va?!

Inte lätt att vara en snäll och pedagogisk mamma när man kräkts hela natten. Har levt på proviva idag i olika smaker och hoppas att morgondagen ska vara bättre!

Ligger i utesoffan och tittar på bilder på busungarna...de är väldigt söta på bild ;)
...ja och när de sover!



Synd om mig

Då var det min tur...


Sjukling

Sommarkräksjukan är inte ett dugg bättre än vinterkräksjukan. Stackars Ella har snart kräkt sig igenom hela Bambi. Imorgon blir det Proviva Blåbär för vårt lilla ❤


Utedag

Ligger i utesoffan och tittar på när barnen spelar fotboll. Vi gick ut halv nio imorse och har inte varit inne sedan dess. Jo, Aaron sov middag inne. Vi har ätit, lekt, badat, rensat ogräs, slappat och bara njutit ute hela dagen. Lyx!

Lunchen var så snabb den kan bli: färsk tortellini med skinka och tre sorters ost (kokas i tre minuter). Till det rucolasallad plockad i trädgårdslandet och lite tzatziki (hur det nu stavas) på toppen. Snabbt, lätt och gott! En paket räcker precis lagom till mig och barnen.

Hoppas, hoppas på fler fantastiska dagar med sol!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256064/images/2012/pic_207321471.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256064/images/2012/pic_207321471.jpg" class="image">


Bagarna


Trolldeg

Idag har vi gjort egen lera. Den blev fantastiskt bra och Aaron älskade den. Han sa WOW hela tiden ❤

4 dl mjöl
2 dl salt
3 msk alun (finns på Apoteket)
Blanda
5 dl kokt vatten
3 msk matolja
Karamellfärg
Knåda samman, helst medan det är varmt.
Förvara den i en plastpåse...den varar i en månad ungefär.


Duktig tjej


Sommarlov är inte alls dumt!

Vi njuter till fullo av vårt sommarlov. En vecka har gått...sju återstår. Idag har mina söta barn fixat lunchen: Ella har stekt korv och Aaron har skrubbat nypotatis! Life is good!


RSS 2.0