Sjuklingar...

... tyvärr är Sandras sambo Abbott förkyld med halsont, alltså vågar vi inte köra ner till dem ikväll. I frysen låg en låda calamaries (färdiga), så de ska vi fritera ikväll istället. Vi gjorde egna förra året som blev så himla goda och jag som är lite skeptisk mot just bäckfisk är lite nervös att dessa färdiga ska smaka bildäck. Har som tur är annat gott i frysen om jag och Ella inte gillar det!! Visar resultatet senare!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Så himla tråkigt att vi inte kunde träffas=( Kan trösta dig med att när jag öppnade älgstekarna så var en av dem rutten, bläääää vad det stank!! Så det hade blivit liiiiite snålt med mat till alla oss, ha ha!! Kokade i alla fall den andra och det blev underbart gott, lade till lite rödvin, glögg och färsk timjan, mums!! Nu har jag ju tränat så jag får göra om det 6 mars...



Kram på er!!

2010-02-14 @ 07:47:09
URL: http://snylander.blogspot.com/
Postat av: Karin

Ja, hade verkligen sett fram emot att ses. Ella började kräka på kvällen, så det var helt rätt beslut att stanna hemma. Två sjuklingar och en rutten älgstek... det var verkligen inte meningen att vi skulle ses denna helgen! Kram och krya på Abbott.

2010-02-14 @ 07:54:15
URL: http://ellasmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0