PASTA MED OST OCH SKINKSÅS

Bra att kunna ta tillvara på rester... hade kassler och ost över från den bakade potatisen vi åt i lördags. Det blev en god ost och skinksås till pastan.

5 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 msk smör
2 dl riven ost
1 dl riven parmesan
3 dl tärnad kassler
2 msk färsk hackad oregano
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

Rör ut mjölet i en kastrull i lite av mjölken. Koka upp under omrörning och låt det sedan koka i 3 minuter. Rör försiktigt ner ost, smör och kryddor. När allt smält rör du ner kasslern. Servera direkt med pasta.


Kommentarer
Postat av: Annapanna

Detta var tydligen den optimala fosterfördrivningskosten!! Grattis!!

2010-05-31 @ 18:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0