En helt fulltecknad söndag!

Söndagar hos oss betyder massor att göra. Det börjar med Ellas simskola, idag tränade vi på ryggsimsstart från kanten :-) Det gick jättebra. Ella och jag var sen på maxi - måste tipsa om barnmat som fungerar på lite äldre barn också: smoothies! Nästan alla gör smoothies som ska vara från 1 år och de är supergoda! Inga tillsatser alls - bara massa nyttigheter! Ella väljer gärna squeezy-varianten, men mest för att det är roligare. Båda barnen älskar alla sorterna. De är perfekta som mellis och de behöver inte stå i kylen - man kan ha med dem i väskan eller vagnen.

Världens bästa bror kom sen på besök tillsammans med Helena och Olivia. Lyx, har inte sett dem sedan början av december eftersom bror varit ute på sjön i tre månader. Utebus för alla utom mig - jag sopade uppfarten :(

Vi avslutade med Ellas gymnastik och nu soffmys. Aaron har precis somnat och Ella äter sin kvällsmacka...som blev två...och nu frågar hon efter en tredje. Halv sex åt hon en helt kotlett, pommes och massa gurka. Gillar mat kanske?!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0